digital reklame

Vi hjelper deg å finne de riktige kanalene og de riktige annonsene for å skape effekt

Digital reklame kan være så mye. Vi spesialiserer oss på Facebook Ads, LinkedIn Ads og Google Ads. Sammen kan vi sette opp, monitorere og optimalisere annonser på de flatene som gir høyest effekt for dere.

Google? LinkedIn? Facebook?

Hvilken plattform som man bør benytte er avhengig av hvem dere er, hva dere ønsker å oppnå og hvem dere ønsker å nå. Heldigvis kan vi de fleste plattformer.

For å lykkes med digitale annonser kreves ofte kunnskap om strategi, kommunikasjon, økonomi og tekniske løsninger.

Vi spesialiserer oss på Google Ads, LinkedIn Ads og Facebook Ads. Men det betyr ikke at man skal begrense seg til én av disse. For mange vil en kombinasjon av plattformer være det som gir mest mening for kundereisen – da vil vi selvfølgelig gjøre det i stedet.

Kom igang

Datadrevet markedsføring

Vi jobber med datadrevet markedsføring. Dette betyr at alle valg vi tar bør ha et grunnlag som baserer seg på data.

Datadrevet markedsføring dreier seg om å planlegge, gjennomføre, analysere og justere. Med denne metoden så kan vi bevege oss raskt og optimalisere kampanjer. Vi tester alt fra budskap, budstrategier, bilder, plasseringer og alt annet vi tror vil gi en lavere kostnad per resultat.

Ingen bedrifter er like, derfor jobber vi med denne metoden for å maksimere verdien av å kjøpe digital annonsering.

Google Ads
LinkedIn Ads
Facebook Ads
Kom igang
Delta V består av erfarne teknologi­skribenter og markeds­førere; vi setter oss inn i din bedrift og vet akkurat hva målgruppen din vil lese, nå og i fremtiden.