EMPLOYER BRANDING

Tiltrekk de beste talentene og styrk ditt rennommé i markedet.

Konkurransen om de beste ingeniørene og teknologene er beinhard. For å nå ut til de beste kandidatene, som ofte har det veldig godt i jobben de allerede har, må du kommunisere til de på en måte som er naturlig i kanalen de befinner seg i.

Native Advertising for Employer Branding

Native Stilling er en stillingsannonse skrevet som en innholdsartikkel med et klart formål om å tiltrekke relevante jobbsøkere både via artikkeltekst, og direkte via Calls-to-action (CTA).

Den vil være lettere enn en vanlig Native Ad og ligge på rundt 4000 tegn. Samtidig vil den være mer spisset og direkte på stillingsteksten.

Kom i gang

Egen firmaprofil på TU Jobb

Få en egen dedikert firmaprofil på TU Jobb med en skreddersydd profilside på deres rekrutteringsportal for ingeniører og teknologer.

Med et moderne design, automatisk publisering av nye stillingsannonser og et språk som treffer ingeniørene, får du en unik presentasjon av bedriften din på en flate der den perfekte kandidaten bare venter på å vite mer om deg.

Kom i gang

Innholdsproduksjon for Employer Branding

Det holder ikke lenger å kun dele en tradisjonell stillingsannonse på egen nettside. Skal du tiltrekke deg de beste ingeniørene må du vise at dere er opptatt av de samme interessene, og at arbeidsplassen din faktisk er en en perfekt match.

For å gjøre dette krever det at bedriften har innhold som appellerer til de relevante målgruppene. Vi kan bistå med rådgivning, strategi og produksjon av innhold som bilder, tekster eller video – med et formål om å styrke bedriftens merkevare.

Kom i gang
Delta V består av erfarne teknologi­skribenter og markeds­førere; vi setter oss inn i din bedrift og vet akkurat hva målgruppen din vil lese, nå og i fremtiden.