innholdsproduksjon

Gi historiene liv gjennom tekst, bilder og video

Innhold er vår kjernekompetanse. Vi hjelper deg å finne ut hvordan ditt budskap kommer best frem. Enten det er gjennom video, bilder, artikler eller rene tekstproduksjoner.

Innholdsproduksjon som virker

"Content is King" sies det, og det er noe vi tror på. Det å skille seg ut og virkelig treffe målgruppen krever at innholdet presenteres og distribueres på riktig måte.

Dette er en av de utfordringene mange bedrifter har med innhold som de sender ut i verden. Vi bruker derfor tid på å sørge for at innhold og kanalen passer sammen - og at budskapet presenteres slik at det resonnerer med de som skal se innholdet, enten det er tekst, bilder eller video.

Kom i gang

Fra idé til produkt

Du kan komme til oss med en ferdig idé og et konsept, eller så kan du komme til oss med et ønske om å nå en spesiell målgruppe uten å egentlig ha noen føringer. Vi løser dette sammen uansett.

Vi kan levere en rekke type produksjoner som er skreddersydd til det dere trenger. Det er ikke alltid man trenger audiovisuelle produksjoner - kanskje man bare trenger en god tekst?

tekstproduksjon til web
pressemelding
artikler
fotograf
manus til video
videoproduksjon
Kom igang
Delta V består av erfarne teknologi­skribenter og markeds­førere; vi setter oss inn i din bedrift og vet akkurat hva målgruppen din vil lese, nå og i fremtiden.