rådgivning

Vi hjelper våre kunder å identifisere sine sterkeste budskap, og finne ut hvordan de best kan fortelle dem

Det å forstå målgruppens motivasjoner og frustrasjoner er i sentrum for å utvikle gode strategier. Kommunikasjon er grunnlaget - og tekniske digitale verktøy er fartøyet. Vi hjelper deg fra idé til utførelse.

Drive trafikk, øke konverteringer

Dersom du trenger hjelp til å undersøke mulighetene på digitale medier eller ønsker bedre effekt fra digitale medier vil vi gjerne hjelpe til.

Digital markedsføring er en jungel. Vi søker hele tiden etter de beste måtene for merkevarer å bevege seg fremover.

Vårt mål er å forstå våre kunder sin business og markedet de er i - og selvfølgelig hva målet er. Vi setter oss inn i målgruppene og bygger deretter en plan for å drive trafikk og konverteringer.


Kom i gang

Vi hjelper deg å sette i gang, vokse og utvikle digital markedsføring

Vi starter med å fortstå bedriften, kundereisen, sette oss inn i utfordringer og deretter se på løsninger og de mulighetene som finnes på digitale medier.

Deretter vil vi sørge for at den digitale infrastrukturen er på plass, slik at vi senere kan måle data og øke verdien av den digitale satsningen. Vi hjelper dere å identifisere hvilke verktøy som trengs og hva man trenger for å maksimere effekten av digital markedsføring.

Hvordan vi gjør arbeidsfordelingen avhenger stort sett av hva dere har av ressurser og kunnskap - og hva dere ønsker hjelp med.

Kom i gang
Delta V består av erfarne teknologi­skribenter og markeds­førere; vi setter oss inn i din bedrift og vet akkurat hva målgruppen din vil lese, nå og i fremtiden.