Native Stilling
Stillingsannonse som Native Ad

Native Stilling er en stillingsannonse skrevet som en innholdsartikkel med et klart formål om å tiltrekke jobbsøkere både via artikkeltekst, og direkte via CTA. Den vil være lettere enn en vanlig Native Ad og ligge på rundt 4000 tegn. Samtidig vil den være mer spisset og direkte på stillingsteksten.

Til sammenligning med en vanlig Native Ad, har Native Stilling svært kort leveringstid. Artikkelen vil være klar til å publiseres 10 dager etter inngått avtale. Dette stiller krav til at kunde har en stillingsbeskrivelse klar, og samtidig er tilgjengelig for Delta V-teamet for kontakt i dagene artikkelen produseres.

Artikkelen publiseres på tu.no eller digi.no og vil ligge her en hel eller halv uke i jobbseksjonen på forsiden – så fremt det er ledig plass. Artikkelen kan også publiseres i papirversjonen av Teknisk Ukeblad. Majoriteten av TU og Digi sine lesere befinner seg i, interesserer seg for eller er beslutningstakere i ingeniør- og IT-bransjen. Derfor er sannsynligheten høy for at artikkelen vil treffe riktig kandidat raskt.

 

Ikke for deg? Se de andre produktene våre