Brand Story

Plattformen for tankeledere innen teknologi og IT


Leter du etter et sted å realisere strategien for innholdsmarkedsføring? Har du en gjeng dyktige formidlere i organisasjonen som klør etter å skrive? Trenger du en måte å nå ut til beslutningstakere innen IT og teknologi på?

For deg som kan svare «ja» på disse spørsmålene har vi laget Brand Story.

Brand Story er en thought leadership-plattform ment for å kommunisere direkte med din målgruppe. Gjennom vårt eget publiseringssystem får du anledning til å eksponere og posisjonere deg slik du ønsker. Publiser relevante tanker og meninger fra de beste hodene dere besitter – rett til de klokeste hodene i Norge.

Samtidig sikrer co-branding med våre teknologinettsteder, TU.no og Digi.no, økt troverdighet for selskapet ditt. Se hvordan de som allerede bruker BrandStory i dag gjør det:

Sammen med våre Brand Story-kunder utvikler og tilpasser vi stadig tjenesten for å passe deres behov. Ved siden av det rene innholdet kan vi også integrere whitepaper-nedlasting, ekspertprofiler og andre tilleggstjenester som en del av pakken. For enkelte kunder bistår vi også med selve innholdsproduksjonen dersom det blir nødvendig.

Hvis dere har kapasitet til å publisere én til to relevante artikler i måneden, ta kontakt med oss for et godt tilbud. Vi hjelper dere i gang.

Se hvordan de som allerede bruker BrandStory i dag gjør det »

 

Firmaprofil, TUJobb

Det holder ikke lenger å kun dele en tradisjonell stillingsannonse på egen nettside. Skal du tiltrekke deg de beste ingeniørene må du vise at dere er opptatt av de samme interessene, og at arbeidsplassen din faktisk er en en perfekt match.

 

Ikke for deg? Se de andre produktene våre