Native Ads Premium

Vårt beste og mest effektive produkt


Vi arbeider i hovedsak med kunder innen IT, teknologi, bygg- og industrisektoren, og vårt hovedfokus er å utvikle førsteklasses innhold for å øke kjennskap, leads og derigjennom økt salg for kundene våre. I dagens virkelighet omgir vi oss med teknologi både privat, offentlig og på arbeidsplassen, og vi kan hjelpe deg få frem dine løsninger.

I Delta V har teamet over femti års erfaring som IT- og teknologijournalister. Med variert bakgrunn fra bransjemedier, nye medier og dagspresse har vi unik innsikt i hva som opptar, interesserer og engasjerer dagens teknologer. Når Delta V-teamet skriver innhold for deg sikrer vi at leserne får innhold som engasjerer, gleder eller lærer dem noe nytt, mens du som annonsør får god avkastning på investeringen din. Vi følger selvsagt også strenge etiske retningslinjer.

Når du kjøper en native ad kjøper du ikke bare en tekst. Med i pakken er flere døgn med premium plassering på Digi.no, TU.no eller andre nettsteder vi har tilgang til. Midt i den redaksjonelle flyten på forside og artikkelside får du tydelig eksponering mot beslutningstakere, ambassadører og entusiaster på tvers av desktop og mobil. Deretter «faller» annonsen nedover de neste dagene, for sammenlagt én uke med eksponering, og blir deretter å finne i arkivet i minimum seks måneder. Sistnevnte gir også en betydelig long-tail verdi da den gjennom co-branding med digi.no eller tu.no vil nytte godt av nettstedenes høye troverdighet i søkemotorene. Du står også fritt til å benytte alt innholdet vi leverer akkurat som du vil.

 

 

 

Jobbene vi har gjort

 Slik gjør vi det

#1: Det første møtet

Når en avtale om kjøp av tjenester hos Delta V er signert, møter vi deg og dine representanter så fort det lar seg gjøre. I dette møtet avklarer vi hva du ønsker å formidle, budskap og målgruppen. Samtidig undersøker Delta V om det er tredjeparts-aktører som kan være med og gjøre saken mer lesverdig, som for eksempel et kundecase.

#2: Vi går ut i felten

Med rammene avklart tar Delta V turen ut, gjerne med kamera i hånd og intervjuer en person, et team eller kanskje en bruker om temaet. Det kan ta et par timer, vi liker å gjøre ting grundig. Vi tar med kaffen og humøret.

#3: Innholdet skal stemme

Motivert av sterk interesse for faget tar våre skribenter for seg teksten og lager en sak. Vi sender over teksten til intervjuobjektene for sitatsjekk og sørger for at alle fakta i saken er korrekte og riktig fremstilt.

#4: Vi designer og tilpasser alt

Etter godkjennelse av teksten blir den lagt inn i et redaksjonelt verktøy, pepret med nøye utvalgte bilder og interaktivitet dersom dette er en del av leveransen. Det ferdige resultatet oversendes til kunden. Når de har godkjent, og kreativ leder i Delta V mener kvaliteten er god nok, blir saken publisert i avtalt publiseringsluke.

Der stopper mange. Men ikke vi.

#5: Vi lar ikke saken bare ligge

Etter publikasjon følger vi ytelsen på hver enkelt sak og foretar justeringer kontinuerlig. Vi bruker erfaringen vår i kombinasjon med moderne måleverktøy for å tilpasse titler, gjøre justeringer i teksten, kanskje legge til et bilde eller to for å gjøre teksten mer leseverdig.

#6: Vi følger deg opp

Helt til slutt lages det en rapport som oversendes kunden. Vi stiller også gjerne opp på et oppfølgingsmøte for å diskutere suksesser og eventuelle forbedringer til neste sak.

Fast pris, ingen overraskelser

Vi tar en flat pris for hvert av våre fire nettsteder artikkelen publiseres på. Det inkluderer produksjon av annonsen, både tekst, bilder, interaktivitet og reise innad i Skandinavia. Du får ingen uforutsette kostnader.

Ikke for deg? Se de andre produktene våre