brand story

Bli en tankeleder og få egen publiseringsplass på Teknisk Ukeblad eller Digi

Bli en tankeleder. Vårt Brand Story-produkt gir din bedrift en mulighet til å publisere egne tekster på TU.no eller Digi.no. Sett dagsorden, gi bedriften din en tydelig stemme og få ut budskapet med ubegrenset antall publisering mot de største leseruniversene innen IT- og teknologi i Norge.

Hva vil din merkevare fortelle verden?

Brand Story vil gi dere en dedikert plass på forsiden hos TU.no eller Digi.no, og et eget område der dere kan publisere artikler.

Konseptet gir selskaper en mulighet til å få ut egenprodusert innhold til våre lesere, gjennom en modul som ligger på vår forside.

Kom i gang

Innholdet er ditt - velg hva du vil si, når du vil.

BrandStory distribueres med faste plasseringer på tvers av våre digitale plattformer desktop, mobil og tablet. Som BrandStory-partner er du til enhver tid garantert minimum 10 % av all distribusjon med innholdet ditt på digi.no eller tu.no gjennom avtaleperioden.

Denne plattformen er perfekt for virksomheter som allerede bruker tid og ressurser på å produsere og distribuere innhold på egne flater, men som har et ønske og potensiale for å nå ut til et langt større univers av potensielle kunder, beslutningstakere og samarbeidspartnere gjennom distribusjon på digi.no og/eller tu.no.

Kom i gang
Delta V består av erfarne teknologi­skribenter og markeds­førere; vi setter oss inn i din bedrift og vet akkurat hva målgruppen din vil lese, nå og i fremtiden.